Romige Sperciboontjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-01-2001

Boontjes met kruidenkaas en spekjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el olijfolie
100 g magere spekreepjes
40 g verse kruidenroomkaas
1 dl slagroom
1 blik Bonduelle Franse Sperzieboontjes Miniatuur 850 ml.






Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok, mes, snijplank, pollepel

Bereidingswijze

Verhit in een wok de olie en bak hierin de spekreepjes uit. Schep met een lepel het spekvet uit de wok. Voeg de kruidenroomkaas en slagroom aan de spekjes toe en laat de kaas op zacht vuur tot een roomsaus smelten. Laat de sperziebonen in een zeef uitlekken. Voeg de sperziebonen aan de roomsaus toe en verwarm deze in de roomsaus.

Serveertip

Lekker met pommes Parisiennes en karbonade.


recept van bonduelle

Laatste reacties

pmren avatar
pmren 22-04-2001

Was erg lekker vooral met de spekblokjes. Zelfs mijn kinderen vonden het lekker dus dat zegt al wat. groetjes Mirjam

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten