Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Internationale keuken
  5. Cevapcici

Cevapcici

Door: jpjvdberg

  • Internationaal, Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2001

Ingrediënten 4 personen


600 gram kalfslappen, 3 teentjes knoflook, 1 kleien ui, 1/2 theelepel parikapoeder, snufje cayennnepeper, zout, 1 theelepel oregano. 1/2 theelepel tijm.



Joegoslavische worstjes. In Joegoslavie gebeurt dit op de barbeque.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Draai het vlees tweemaal door de gehaktmolen. Het gehakt moet zeer fijn gemalen zijn. Hak 1/2 ui en de knoflook fijn en vermeng ze met het vlees. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, oregano, tijm en zout. Laat het vlees even rusten en vorm dan kleine dunne worstjes (5 cm lang en een vinger dik) Rooster deze vlak onder de grill in enkele minuten aan alle kanten bruin en serveer met in ringen gesneden ui.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top