1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gevulde Broodjes

Gevulde Broodjes

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-01-2001

Ingrediënten 4 personen


2 eetlepels zonnebloem- of ma?solie*2 uien, gepeld en kleingesneden*2 teentjes knoflook, uitgeperst*400 gram mager rundergehakt
2 eetlepels tomatenpuree*6 zoetzure fijngehakte augurkjes*2 eetlepels gehakte peterselie*zout, peper*8 zachte broodjes
30 gram boter*sambal*scheutje ketjap



Lekker voor de zaterdag of de zondag, of gewoon wanneer je er zin in hebt natuurlijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekepan en fruit hierin de ui en de knoflook 3 minuten. Versnipper het gehakt in de pan en bak dit, voortdurend omscheppend met een vork, tot het rul en gaar is. Roer de tomatenpuree door het gehaktmengsel en een scheutje ketjap en een schep sambal. Haal de pan van de hittebron. Roer de augurkjes, en de peterselie door het gehaktmengsel. Breng alles op smaak met zout en peper . Snijd de kapjes van de broodjes af. Houd de kapjes apart en hol de broodjes uit. Vul de uitgeholde broodjes met het gehaktmengsel, plaats de kapjes terug op de broodjes en bestrijk ze rondom met wat boter. Bak de broodjes 10 minuten in de voorverwarmde oven tot ze warm en knapperig zijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eveliene_b


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eveliene_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top