1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. konijn met rozijnen.

konijn met rozijnen.

  • Grieks, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-01-2001

Ingrediënten 4 personen


1 konijn. 1 kruidnagel. 1 citroen in ronde plakjes.4 tot 5 eetlepels tomatensaus. 1 glas rode wijn. 1 kopje rozijnen. halve rode paprika. wat tijm. 3 teentjes knoflook. 2 fijngesneden uien. 1 1/2 kopje olie. zout en peper.


Verder heb je nodig


1 koekepan en een braadpan.


Een grieks konijn recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Konijn in stukken snijden.

Bereidingswijze

Konijn in bakken in een braadpan met de
olie, zout en peper toevoegen.In een koekepan met wat olie de uien en de geperste knoflook fruiten.Dit met de fijngesneden paprika ,tijm,kruidnagel,citoenplakjes,tomatensaus, rozijnen, wijn,en voldoende water toevoegen bij het konijn.Het gerecht in ongeveer een half uur laten pruttelen tot er nog maar een beetje lekkere jus over is.

Serveertip

Serveer het met rijst of met gebakken aardappelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top