Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

Door: liesjetwee

  • Hongaars
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-01-2001

Ingrediënten


1 kg fijngesneden uien, 800g magere, gekruide rundsvleesblikjes, 1 EL zoet paprikapoeder, 1 spaans pepertje, 1 klein blikje geconcentreerd tomatenpuree, 2l vleesbouillon, 500g wortelen, peper en gehakte peterselie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de uien glazig in olie. Doe er de rundsvleesblokjes bij en laat ze rondom bruin bakken. Strooi er het paparikapoeder bij samen met het spaans pepertje en de tomatenpuree. Leng aan met de vleesbouillon. Laat 1u zacht stoven, roer af en toe om. Doe de wortelen in niet al te fijne schijfjes en laat nogmaals 20 a 25 min. koken tot de wortelen goed gaar zijn. Kruid bij met peper uit de molen en werk af met gehakte peterselie.

Serveertip

Heerlijk met bruin stokbrood!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liesjetwee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top