1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Aardappelscones

Aardappelscones

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-01-2001

Ingrediënten


300 g gekookte aardappelen
25 g boter
25 g bloem
nootmuskaat, peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voor circa 12 stuks:
Pureer 300 g gekookte aardappelen en meng er boter, bloem, nootmuskaat, peper en zout door. Kneed dit tot een deeg, rol het iets uit en steek er met een glas of ringvormpje rondjes uit. Prik ze hier en daar met een vork in en bak ze in de boter in een koekenpan aan elke kant in 3 minuten goudbruin.

Serveertip

Heerlijk bij rollade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top