1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Zalm
  6. Pasta met Zalm en Asperges

Pasta met Zalm en Asperges

Door: saskia_armee

  • Mediterraan, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2001

Ingrediënten 4 personen


* 1 Blikje Zalm
* 1 Blikje groene asperges
* 1 Uitje
* 2 Eetlepels dille
* 1 Kopje droge witte wijn
* 1 Bakje zure room
* Zout en Peper
* Olijfolie



Makkelijk voorgerecht of snelle maaltijd, dat altijd goed van pas komt als er meer mensen komen eten dan verwacht of als er helemaal niks in huis is behalve blikjes.....; Zalm bijvoorbeeld!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Uitje fruiten in wat goede olijfolie, zalm toevoegen, doorroeren en tegelijkertijd de zalm fijnmaken. Dille, zout, peper, asperges toevoegen. Even doorroeren en afblussen met de wijn, dan de zure room toevoegen en dit alles tot een gladde saus roeren. Eventueel wat bloem toevoegen en misschien wat peterselie.

Serveertip

Serveren met vlindertjespasta en een scheutje citroen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskia_armee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top