1. Home
  2. Recepten
  3. Pitabroodje Met Tartaar

Pitabroodje Met Tartaar

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-01-2001

Ingrediënten 2 personen


1/4 rode paprika;
1 zakje wijnzuurkool 250 gr;
200 gr tartaar;
2 theel. kerriepoeder (hot);
zout en peper;
1 teen knoflook;
4 pita broodjes;
4 eetlepels mangochutneysaus (calve);
Bieslook.



Taartaar met zuurkool in een pitabroodje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Paprika in kleine blikjes snijden. In een pan zuurkool met de paprika op een zacht vuur verwarmen. Intussen in een kom tartaar vermengen met kerrie, zout, peper en de knoflook erboven uitpersen.
Er 16 balletjes van maken en deze rondom in ca 3 minuten goudbruin bakken. Intussen brookdjes insnijden in onder de hete grill lichtbruin roosteren. Zuurkool afgieten. In elk broodje 1/4 deel zuurkool scheppen. In elk broodje 4 balletjes doen en de saus erover verdelen. Garneren met bieslook.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van qwinty


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van qwinty
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top