huzarenslaatje van ma

  • Nederlands, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-01-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
De hoeveelheden moet je gokken en door steeds te proeven aanpassen. Zo maakte mijn moeder dit ook altijd en het was altijd erg lekker. Bij ons is dit slaatje een traditie geworden.



Aardappels; corned beef; ui; augurk; granny smit; slasaus; peper en zout. Garnering: sla, tomaat; ei; augurk; zilver uitje; asperges.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Aardappels koken, af laten koelen en fijn maken. Corned beef, ui, augurk en appel heel fijn snijden. Tomaat, ei en augurk in plakjes snijden.

Bereidingswijze

Alles door elkaar mengen behalve wat voor de garnering nodig is. Met zout, peper en het zuur op smaak brengen. Schaal opmaken en met de garnering versieren.

Serveertip

Met brood voor de lunch of gewoon als hapje 's avonds laat op een verjaardag. Een bolletje op een bordje met garnering.

Laatste reacties

wanniassa avatar
wanniassa 28-04-2001

Fantasties, juist wast wij vanavond nodig hadden. Groetjes N H Jan Hengst

vectra_60 avatar
vectra_60 15-01-2001

Hoi Ellen, dat dit lekker is dat week ik. Ik maak het zomers altijd. Frans is er ook gek op. Ik maak altijd zoveel dat we er wel 3 dagen van kunnen eten. Dus die 5 sterren zijn dik verdiend. (Door Ma) Groetjes van je Grote zus

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten