Light Bouillonfondue

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-01-2001


Met deze bouillonfondue geniet u nog even na van de feestdagen en begint u het nieuwe jaar light!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2? l kippenbouillon
1 dl gezeefde tomaten
200 g biefstuk
200 g kalkoenfilet
50 g plakjes katenspek
2 scholfilets
100 g zalmfilet
200 g rauwe grote garnalen
200 g kokkeltjes
1 courgette
1 winterwortel
250 g sugarsnaps
1 bakje mini roma-tomaatjes
1 bakje verse mini-ma?skolfjes
150 g kleine kastanjechampignons
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de biefstuk in blokjes van 2? cm. Snijd de kalkoenfilet in blokjes van 2? cm en omwikkel ze elk met een plakje katenspek.
Snijd de scholfilets in repen en de zalmfilet in blokjes en rol ieder stukje zalm in een plakje schol. Schaaf de courgette in de lengte in dunne plakken. Snijd de wortel in plakjes en vervolgens in luciferdunne reepjes. Rol in ieder plakje courgette een bundeltje wortelreepjes.

Bereidingswijze

Breng de bouillon met de gezeefde tomaten aan de kook en schenk deze in een pan. Houd de fondue warm op een rechaud.

Serveertip

Zet de sausjes en alle overige ingredienten in kommetjes en schaaltjes op tafel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten