1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. cocktailsaus.

cocktailsaus.

Door: kokenmetluigi

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-01-2001

Ingrediënten 4 personen


-1 eetlepel milde paprikapoeder,-1 eetlepel Sherry,-1 eetlepel Cognac,-1 eetlepel gembernat uit een potje,-5 eetlepels tomatenketchup,-100 g.dikke mayonaise,-5 eetlepels slagroom.



Is een saus die gebruikt kan worden voor vele doeleinden.Van oudsher een saus bij koude visbereidingen zoals'garnalencocktail'.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-meng de eerste 5 onderdelen in een beslagkom en laat dit enige tijd intrekken,zo kan de[gedroogde]paprikapoeder goed vocht opnemen.
-meng daarna de mayo en de slagroom er doorheen met een houten lepel.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenmetluigi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top