1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. boerenkool montignac

boerenkool montignac

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-01-2001

Ingrediënten 4 personen


500 gram gesneden boerenkool1 knolseldreij 1 dl slagroom 50 gram boter pz rookworst zonder zetmeel vraag de slager naar de ingredienten!!


Verder heb je nodig


Maak de knolseldereij schoon en snijd deze in kleine blokjes.Zet de knol op met wat weinig zout.Leg hier op de gesneden boerenkool.Breng dit aan de kook en laat dit 20 min zachtjes koken .Leg de rookworst op de boerenkool en laat deze de laatste 10 min meeverwarmen. giet hierna het overtollige water af en voeg wat peper de slagroom en de boter toe .met de stamper goed stampen tot het romig wordt montignac ze en eet smakelijk


Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saracath
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top