italiaanse rundvleesstoofpot

  • Nederlands,
  • 30-60 min.

Dit is een recept van de EGA-afslankclub.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 recipe.people
115 gr. hacheevlees (heren 165 gr.)rauw gewogen.
20 gr. bacon.
1 winterwortel.
1 st. bleekselderij.
65 gr.ui
2 teentjes knoflook.
125 gr. champignons.
1 eetl. tomatenpuree.
1 bouillonblokje.
Italiaanse kruiden.
peper en evt. zout.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het vlees en de bacon in blokjes aan op het panfitvelletje.
Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree, bouillonblokje,Italiaanse kruiden en water toe en laat het vlees bijna gaar sudderen.
Voeg het laatste half uur de wortel en bleekselderij in plakjes toe en de champignons in vieren toe.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree of rijst

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rrouwenhorst avatar

Doorsturen

Home Recepten