Griekse Visstoofpot

  • Grieks, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-2001

(receptenkaarten van AH)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien, 3 teentjes knoflook, 2 groene paprika's, 4 el. olijfolie, 1 zak dobbeltjes (aardappelblokjes), 1 blik gepelde tomaten van 400 gram, 2 visbouillontabletten, 1 schaaltje kabeljauwfilets (400 gram)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Paprika en aardappelblokjes toevoegen en nog ca. 5 min. fruiten. Tomaten, 200 ml. water en bouillontabletten toevoegen en aan de kook brengen. Ca. 5 min. laten koken. Kabeljauw in stukken snijden. Kabeljauw toevoegen en nog ca. 5 minuten koken.

Serveertip

Lekker met turks brood.

Laatste reacties

luttepetut avatar
luttepetut 16-09-2004

Dit gaat lukken.Bedankt voor je recept! Lut.

boubo avatar
boubo 20-08-2001

Ik heb genoten van deze stoofpot, en heel makkelijk te maken.

wilma_hoeve avatar
wilma_hoeve 13-08-2001

Dit was heerlijk en makkelijk te maken! Groetjes, Wilma

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten