Griekse Visstoofpot
- Grieks, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 03-01-2001
(receptenkaarten van AH)
Bereidingswijze
Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Paprika en aardappelblokjes toevoegen en nog ca. 5 min. fruiten. Tomaten, 200 ml. water en bouillontabletten toevoegen en aan de kook brengen. Ca. 5 min. laten koken. Kabeljauw in stukken snijden. Kabeljauw toevoegen en nog ca. 5 minuten koken.
Serveertip
Lekker met turks brood.
Laatste reacties
Dit gaat lukken.Bedankt voor je recept! Lut.
Ik heb genoten van deze stoofpot, en heel makkelijk te maken.
Dit was heerlijk en makkelijk te maken! Groetjes, Wilma