1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Vissalade

Vissalade

  • Nederlands, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-01-2001

Ingrediënten


2 blikjes vis (tonijn, zalm en/of kabeljauw),
1 ui, 3 augurken, peper, zout, mayonaise, azijn



Makkelijk te bereiden, frisse salade, lekker bij een glaasje wijn

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijdt de ui en augurk heel fijn.
Laat de blikjes vis uitlekken en verwijder wanneer nodig graten en vel.
Voeg ui, augurk en vis samen in een schaal.
Doe er een scheutje azijn bij (niet te veel)
Peper en zout toevoegen voor de smaak.
1 a 2 eetlepels mayonaise toevoegen.
Roer dit alles door elkaar.
De salade hoort lichtjes aan elkaar te plakken maar niet teveel.

Serveertip

Deze vissalade is heerlijk als bijgerecht op een feestje. Lekker met toast of stokbrood.
Ook lekker met een glaasje wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van s.monincx


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van s.monincx
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top