Worstjes In Pizzadeeg

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-01-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
250 gram kant en klaar pizzadeeg, 10 knakworstjes, 2-3 el scherpe mosterd, 2-3 el tomatenpuree, zwarte peper, 1 bosje peterselie, 75 gram geraspte emmentaler, 1 ei voor het bestrijken.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven, bakpapier

Voorbereiding

De oven voorverwarmen op 175 graden. Een bakplaat met bakpapier bedekken.

Bereidingswijze

Het pizzadeeg in 10 stukken snijden. Een worstje op elk deegplakje leggen en met wat mosterd en tomatenpuree bestrijken. Naar smaak bestrooien met peper. De peterselie wassen, drogen en fijnhakken. Met de geraspte kaas mengen en de worstjes met gedeelte van het mengsel bestrooien. Het deeg om de worstjes wikkelen, de rolletjes met de naad naar bendeden op de bakplaat leggen en met het losgeklopte ei bestrijken. De rest van het kaasmengsel erover strooien. De rolletjes midden in de oven ongeveer een kwartiertje bakken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten