Worstjes In Pizzadeeg
- Nederlands, Tussendoortje
- 20-30 min.
- Geplaatst op 01-01-2001
Ingrediënten 5 personen
250 gram kant en klaar pizzadeeg, 10 knakworstjes, 2-3 el scherpe mosterd, 2-3 el tomatenpuree, zwarte peper, 1 bosje peterselie, 75 gram geraspte emmentaler, 1 ei voor het bestrijken.Benodigdheden
Oven, bakpapierVoorbereiding
De oven voorverwarmen op 175 graden. Een bakplaat met bakpapier bedekken.
Bereidingswijze
Het pizzadeeg in 10 stukken snijden. Een worstje op elk deegplakje leggen en met wat mosterd en tomatenpuree bestrijken. Naar smaak bestrooien met peper. De peterselie wassen, drogen en fijnhakken. Met de geraspte kaas mengen en de worstjes met gedeelte van het mengsel bestrooien. Het deeg om de worstjes wikkelen, de rolletjes met de naad naar bendeden op de bakplaat leggen en met het losgeklopte ei bestrijken. De rest van het kaasmengsel erover strooien. De rolletjes midden in de oven ongeveer een kwartiertje bakken.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties