1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde eieren
  4. Gevulde Eieren

Gevulde Eieren

Door: flierp

  •  , Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-12-2000

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
2 eetlepels Mayonaise
1/4 sjalotje (kleintje)
Zout
Peper
Chilipoeder
Peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Eieren ongeveer 6 minuten koken totdat ze hardgekookt zijn. Maak ondertussen het sjalotje schoon en snij hem in vieren en maak 1/4 deel heel fijn. De eieren laten schrikken. De eieren pellen, en doormidden snijden. Haal overal de dooier uit. Doe de dooier in een kommetje en meng dit met de 2 eetlepels mayonaise en het 1/4 uitje. Doe er wat zout en peper en chilikruiden bij tot het geheel op smaak is. Stop nu de vulling op de plaats waar de dooier in het ei heeft gezeten. Maak het geheel af door er een klein beetje chilipoeder overheen te strooien en er een takje peterselie in te steken.

Serveertip

Koud servere

Eet smakelijk!



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van flierp
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top