Kruidensalade Met Gerookte Zwaardvis Crostini En Kappertjes

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-12-2000

"wij houden van lekker eten en dit vinden wij lekker!"

Deel dit recept

Ingrediënten
400 gr zwaardvisfilet,
4 crostini's,
50 gr rucola,
10 gr basilicum,
10 gr bieslook,
5 gr dragon,
5 gr kervel,
Extra vierge olijfolie,
Witte balsamico-azijn,
Verse parmezaan,
Knappertjes,
Grof zeezout,
Korianderzaad,
Peper en zout.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De zwaardvis 1 nacht in grof zeezout en korianderzaad pekelen en in een rookoven roken.
De zwaardvis over 4 borden dun uitsnijden.
De kruiden en rucola met wat olijfolie,witte balsamico-azijn en parmezaankrullen aanmaken en op de zwaardvis leggen.
Met goede olijfolie en knappertjes een'lopende'mayonaise maken.

Serveertip

Serveertip:
Met crostini's en citroen serveren.

Laatste reacties

caiffa avatar
caiffa 03-08-2014

Nederlandse voorgerecht??? ik zie alleen maar EERLIJK, Italiaanse producten.......!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten