1. Home
  2. Recepten
  3. Zalm
  4. blini?s met zure room en zalm

blini?s met zure room en zalm

Door: he_een_feestje

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-12-2000

Ingrediënten


40 gram zelfrijzendbakmeel*1 ei licht geklopt*11/3 el melk*1/3 el zure room.
VOOR DE VULLING: 0,40 dl zure room*1 el mayonaise*1/3 el citroen*1 tl bieslook*ca. 45 gram zalm


Verder heb je nodig


Kom*koekepan


Heeeeel lekker. 15 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De bloem zeven. Ei, mel en zure room toevoegen. Tot glad beslag kloppen en even laten staan. Een koekepan licht met boter bestrijken een tl van het beslag in een pan doen, en dat nog een paar keer tot de koekepan vol is wel genoeg tussenruimte laten. Wanneer de bovenkant bubbelt de blini omdraaien als die ook gekleurd is blini uit pan nemen en op bord leggen.

Bereidingswijze

Voor de vulling alle ingredienten behalve de zalm mengen. Wat van de vulling op een blini scheppen en daar een lekker stukje zalm opleggen.

Serveertip

Mooi op een schaal met wat groen. En evetueel op de zalm nog een sprietje bieslook leggen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van he_een_feestje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top