Gourmet Met Vlees-Reepjes In Verschillende Smaken.

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gram varkensvlees in smalle reepjes,
4 kleine rode uien,
2 tomaten,
? eetlepel shoarmakruiden,
1 groene paprika,
? eetlepel gyroskruiden,
1 mini blikje ( 200 gram ) maiskorrels,
4 gemberbolletjes,
4 eetlepels blanke amandelen,
1 eetlepel milde kerriepoeder,
zout.

Shoarmareepjes met ui en tomaat.

Pel 2 uien en snijd ze in dunne partjes. Halveer de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng 250 gram vleesreepjes met de shoarmakruiden, de helft van de ui en de stukjes tomaat.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Gyrosreepjes met mais en paprika.

Pel 2 uien en snijd ze in dunne partjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine stukjes. Meng 250 gram vleesreepjes met de gyroskruiden, de rest van de ui, de paprika en de ( uitgelekte ) maiskorrels.

Kerriereepjes met gember en amandelen.

Hak de gember en de amandelen in grove stukjes. Meng 250 gram vleesreepjes met het kerriepoeder, een snufje zout de gember en de amandelen.

Laat het gekruide vlees als het even kan een half uurtje trekken en bak het aan tafel gaar.
Bereidingstijd ca 30 minuten.
laten trekken ca 30 minuten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

happy2day avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten