1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Amaretto
  6. tutti frutti met amaretto

tutti frutti met amaretto

Door: jambalaya

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-12-2000

Ingrediënten


500 gram tutti frutti, 150 gram suiker, kaneel, iets citroensap, 1 lepel aardapelmeel, Amaretto, water.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de tutti frutti goed en laat de vruchten minimaal 12 uur weken in ruim water.

Bereidingswijze

Breng de vruchten aan de kook en voeg tegelijk de suiker , een weinig citroensap , een flinke scheut Amaretto en wat kaneelpoeder toe. Laat het geheel ongeveer 30 minuten zachtjes koken en bind dan het vocht eventueel met een lepel aardappelmeel.

Serveertip

Zelf vinden we koud het lekkerst maar de tutti frutti kan ook warm gegeten worden. Erg lekker bij diverse groentes of gewoon een schep bij het toetje.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jambalaya
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top