courgette creme-soep met garnalen en room.

  • Goedkoop en snel, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-12-2000


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gram courgette ( ongeveer 2 stuks ),
? liter water,
? liter melk,
2 bouillonblokjes,
peper, zout en maggi,
100 gram hollandse garnalen,
1,5 dl slagroom,
1 potje kappertjes.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de courgette en snijd deze in stukjes. Laat ze samen met water, melk en bouillonblokjes 20 minuten zacht doorkoken. Pureer de soep met een staafmixer en breng deze op smaak met peper, zout en maggi. Klop de slagroom stijf en schep er als laatste er wat kappertjes door. Verdeel de soep over de borden, strooi de garnalen erover en leg in het midden van elk bord een lepel kappertjes room.
Serveer het geheel met warme minibusbroodjes.

Bereidingstijd ca 30 minuten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten