andijviestamppot met masterbeef

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 24-12-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Faja Lobi Hot Sambal
250 gram Masterbeef
50 gram Gebakken Uitjes
1 1/2 kilo aardappelen
75 gram Margarine of 75 gram boter
125 ml. bulgaarse yoghurt
zout
gesneden: 450 gram andijvie
200 gram casselerrib (ongekookt) (plakken van 1 cm)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Aardappelen met zout in /- 25 min. gaar koken en afgieten. Fijnstampen met boter, yoghurt, weinig zout en de sambal. Intussen masterbeef volgens gebruiksaanwijzing bereiden en in droge koekenpan uitbakken. Andijvie en masterbeef door puree mengen. Casselerrib in water /- 15 min. zachtjes laten koken. Casselerrib op stamppot leggen en met deksel op pan op zacht vuur /- 10 min. doorwarmen. Met gebakken uitjes garneren. Serveren met grove mosterd.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten