1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Gemarineerde Olijven

Gemarineerde Olijven

Door: heerlijke_hapjes

  • Spaans, Borrelhapje
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-12-2000

Ingrediënten 4 personen


Een bokaal groene ontpitte olijven
2 sjalotten
1 eetl gedroogde oregano
1 teentje knoflook
sap van een 1/2 citroen
olijfolie
witte wijn



Spaanse tapa's, voor 4 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Laat de olijven uitlekken en meng ze met de gehakte sjalotten, oregano, knoflook-uit-de-knijper en citroensap.
2. Doe ze in een afsluitbare bokaal en giet er half om half olijfolie en witte wijn op tot ze onderstaan.
3. Laat ze 24 uur marineren in de koelkast.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heerlijke_hapjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top