tagiatelli met gerookte zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-12-2000

lekker makkelijk en snel klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr gerookte zalm (vers of verpakt)
100 gr grijze garnalen
handvol pijnappelpitten
flesle of brikje verse room
400 gr tagiatelli
100 gr gemalen kaas (liefst emmenthaler)
beetje paneermeel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote kookpot( voor pasta)
kleine kookpot
gratineerschotel

Voorbereiding

zalm in fijne snippers snijden

Bereidingswijze

tagiatelli gaarkoken
ondertussen room in pot doen, zalmsnippers,garnalen toevoegen en naar smaak kruiden met p&z en lichtjes opwarmen
pijnappelpitten in olijfolie een beetje aanbakken
tagiatelli afgieten en de room met zalm en de pijnappelpitten toevoegen en alles mengen
in ovenschotel bestrooien met de kaas en wat paneermeel
laten gratineren

Serveertip

met groene sla en een lekkere chianti

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten