1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. tagiatelli met gerookte zalm

tagiatelli met gerookte zalm

Door: vieke

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-12-2000

Ingrediënten 4 personen


200 gr gerookte zalm (vers of verpakt)
100 gr grijze garnalen
handvol pijnappelpitten
flesle of brikje verse room
400 gr tagiatelli
100 gr gemalen kaas (liefst emmenthaler)
beetje paneermeel


Verder heb je nodig


Grote kookpot( voor pasta)
kleine kookpot
gratineerschotel


Lekker makkelijk en snel klaar

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zalm in fijne snippers snijden

Bereidingswijze

Tagiatelli gaarkoken
ondertussen room in pot doen, zalmsnippers,garnalen toevoegen en naar smaak kruiden met p&z en lichtjes opwarmen
pijnappelpitten in olijfolie een beetje aanbakken
tagiatelli afgieten en de room met zalm en de pijnappelpitten toevoegen en alles mengen
in ovenschotel bestrooien met de kaas en wat paneermeel
laten gratineren

Serveertip

Met groene sla en een lekkere chianti



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vieke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top