Indiaas Naanbrood Met Kerriekip

  • Indiaas, Brood
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-12-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3el olie,4 kipdrumsticks,200gr sijbonen,200gr voorgekookte aardappelpartjes(koelvak),1pak mix voor Ajam Kerrie Madras (conimex),1 pak Naanbrood met knoflook en koriander (patak,s),1/2el suiker,plakjes hard-gekookt ei en peterselie om te garneren.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit 1el olie en bak er de kipdrumsticks rondom in aan.zet het vuur laag,sluit de pan af en laat de kip in 30min. gaar braden.keer af en toe.kook intussen de snijbonen beetgaar.verhit de rest van de olie en bak er de aardappels in bruin en gaar.neem de drumsticks uit de pan.bereid in de zelfde pan de kerriesaus zoals op het pak staat en de suiker en de drumsticks toe.verwarm de naanbroden zoals op het pak staat.snijd de broden in stukken en schik deze op de borden.verdeel de drumsticks,de aardappelen en schep de saus erover.

Serveertip

Garneer met plakjes ei en gehakte peterselie.

Laatste reacties

pinguin avatar
pinguin 10-11-2001

Dit is ontzettend lekker, heb het een keer in Libelle zien staan, wilde het recept bewaren maar heb toen per ongeluk het blad weggegooit. Gelukkig staat het op Smulweb. Heerlijk!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten