1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Indiaas Naanbrood Met Kerriekip

Indiaas Naanbrood Met Kerriekip

  • Indiaas, Brood
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-12-2000

Ingrediënten 2 personen


3el olie,4 kipdrumsticks,200gr sijbonen,200gr voorgekookte aardappelpartjes(koelvak),1pak mix voor Ajam Kerrie Madras (conimex),1 pak Naanbrood met knoflook en koriander (patak,s),1/2el suiker,plakjes hard-gekookt ei en peterselie om te garneren.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit 1el olie en bak er de kipdrumsticks rondom in aan.zet het vuur laag,sluit de pan af en laat de kip in 30min. gaar braden.keer af en toe.kook intussen de snijbonen beetgaar.verhit de rest van de olie en bak er de aardappels in bruin en gaar.neem de drumsticks uit de pan.bereid in de zelfde pan de kerriesaus zoals op het pak staat en de suiker en de drumsticks toe.verwarm de naanbroden zoals op het pak staat.snijd de broden in stukken en schik deze op de borden.verdeel de drumsticks,de aardappelen en schep de saus erover.

Serveertip

Garneer met plakjes ei en gehakte peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van robbersen


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van robbersen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top