Aardbeien

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-12-2000

Dit recept kan voor van alles dienen van het ontbijt tot het toetje bij een avondmaal!!
De ingredienten zijn zeer simpel.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
-50 gram aardbeien(ong.).
-slagroom(eventueel)
-50 gram frambozen en braambessen.
-poedersuiker of gewone kristalsuiker
-gelatine blaadjes(ook niet noodzakelijk)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-een vork

Bereidingswijze

-Prak de aardbeien zodat je een soort saus hebt.Er mogen nog stukjes in zitten.
Prak daarna de frambozen en de braambessen.Giet dit alles bij elkaar.Meng dit goed,maar de 1 fruitsoort moet wel overheersen maar de andere mogen wel niet in het niets verdwijnen!!!
Als ze goed geprakt zijn voeg dan suiker er aan toe.
Laat de blaadjes weken in een kommetje water en knijp ze dan uit boven de massa.
Zet het bordje dan in de koelkast zodat het goed koud word.

Serveertip

Naast de het mengsel kan je wat aardbeien,frambozen en braambessen schikken.
Garneer eventueel met slagroom.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten