1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. remouladesaus.

remouladesaus.

Door: kokenmetluigi

  • Frans, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-12-2000

Ingrediënten 8 personen


-4 dl. dikke mayonaise.
-van elk volgend ingredient 1 volle eetlepel plus een eetlepel vocht uit het potje;augurk,kappertjes,dragon[alle uit een potje],peterselie,kervel,ui[alle vers].


Verder heb je nodig


-een keukenmachine.


Voor deze saus geldt hetzelfde als de inmiddels vermaarde[h]eerlijke knoflooksaus;uit flesjes is niet lekker,wel makkelijk en lang houdbaar.Maar als je eenmaal de echte geproefd heb wil je niet anders meer.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-snij/hak alle kruiden enz. fijn en voeg ze met het vocht toe aan de dikke mayonaise.
-voeg extra smaakstoffen als peper,zout enz.toe.

Serveertip

Heerlijk bij;gefrituurde vis,vissalade,gemengd koud vlees,Russische eieren,BBQ-gerechten enz.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenmetluigi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top