Corazones De Alcachofas En Salsa De Tomate

  • Spaans, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-12-2000

Artisjokharten in tomatensaus

Deel dit recept

Ingrediënten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De artisjokharten laten uitlekken, halveren en even wegzetten. De
olijfolie verhitten en de fijngesnipperde sjalotjes er glazig in
fruiten.

De ontvelde en ontpitte tomaten in kleine stukjes snijden en 6-8
minuten meesmoren.

De koekepan van het vuur halen en de massa laten afkoelen. Olijfolie,
sherryazijn en sherry door de tomatensaus roeren.

De fijngehakte kruiden erdoor roeren en met zout, peper, suiker en
cayennepeper op smaak brengen.

De artisjokharten in een schaal leggen, de tomatensaus erover gieten en
minstens 3 uur in de koelkast zetten en laten intrekken.

Gegarneerd met takjes kruiden serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten