1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Carbonara

Carbonara

Door: tjabbe

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-12-2000

Ingrediënten 4 personen


1 sakje macaroni carbonara
400g macaroni
0,5liter melk
50g hamblokjes of spekblokjes
200g kastanjechampignons


Verder heb je nodig


2 pannen
1polleppel
1 garde schilmesje


Romige kaassaus met champignons en hamblokjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de ham in blokjes
snij de champignons in kliene plakjes
doe de melk vast in een maatbeker
zet alles binnen handberijk

Bereidingswijze

Zet een pan met water op
kook de melk in een pan en doe het zakje van macaroni carbonara er bij breng hetroerend aan de kook,zet in de tussen tijd het water zacht en doe de gewenste pasta bij het water in en laat het zachtjes gaarkooken
de hamblokjes mag bij de melk en de champignons mag er ook bij laat allas goed gaar kooken maar blijf wel roeren in de pan van de melk waar de hamblokjes en de champignonsen en het zakje macaroni carbonara
in zitten
giet de pasta in het vergiet en laat het schriken met koud water goed uit laaten lekken
de romige kaassaus mag nu van het gas maarkijk wel of het gebonden is ,dik?
verdeelde mengsel over depasta en U kan eten,
een glas rode of witte wijn maakt het geheel kompleet.

Serveertip

U kund het Seveeren bij .
MACARONI
PIJPJES
SPAGHETTI
VLINDERS



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjabbe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top