Vijgen Met Ricotta En Prosciutto

  • Fusion, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-12-2000
  • Vijgen Met Ricotta En Prosciutto

    Vijgen Met Ricotta En Prosciutto

    Vijgen Met Ricotta En Prosciutto

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 verse vijgen, 200 gr light roomkaas, vers gemalen zwarte peper, 4 plakken prosciutto crudo (rauwe ham), gehalveerd, 1 el balsamico azijn.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Halveer de vijgen. Breng de light roomkaas op smaak met zwarte peper. Schep op elk vijghelft 1 a 2 tl roomkaas en omwikkel met prosciutto. Leg op elk bord vier halve vijgen en besprenkel met balsamico

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten