1. Home
  2. Recepten
  3. Fruit
  4. Vijgen
  5. Vijgen Met Ricotta En Prosciutto

Vijgen Met Ricotta En Prosciutto

  • Fusion, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-12-2000

Ingrediënten 4 personen


8 verse vijgen, 200 gr light roomkaas, vers gemalen zwarte peper, 4 plakken prosciutto crudo (rauwe ham), gehalveerd, 1 el balsamico azijn.



Vijgen Met Ricotta En Prosciutto
Vijgen Met Ricotta En Prosciutto
Vijgen Met Ricotta En Prosciutto
Vijgen Met Ricotta En Prosciutto
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Halveer de vijgen. Breng de light roomkaas op smaak met zwarte peper. Schep op elk vijghelft 1 a 2 tl roomkaas en omwikkel met prosciutto. Leg op elk bord vier halve vijgen en besprenkel met balsamico

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fajalobi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fajalobi
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top