geitenkaassalade dagmar

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2000

geitenkaas omwikkeld met spek, geserveerd op een bedje van veldsla en reepjes rode biet.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 rolletjes of bolletjes geitenkaas omwikkeld met spek, zakje veldsla met reepjes biet (AH),een handje pijnboompitten, mosterd-honingdressing, olijfolie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan

Bereidingswijze

pijnboompitten in droge pan heel licht bruin roosteren.
sla op 2 grote borden leggen en dressing eroverheen sprenkelen.
in hete olijfolie de rolletjes/bolletjes kort bakken tot de spek iets kleurt en de kaas gaat smelten.
over salade de pijnboompitten strooien.
hete rolletjes erop leggen.

Laatste reacties

mahelen avatar
mahelen 26-12-2000

Heerlijk voorgerechtje. Ik heb alleen zelf een dressinkje erbij gemaakt.Gaat bij mij favoriet.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten