1. Home
  2. Recepten
  3. Zalmrolletjes

Zalmrolletjes

Door: he_een_feestje

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-12-2000

Ingrediënten


3 Plakjes bladerdeeg*1 ei* klein beetje verse roomkaas bijvoorbeeld met bieslook of kruiden*100 gram zalm.



Lekker en makkelijk. 12 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmnen op 200 graden. ei splitsen eiwit wordt niet gebruikt.

Bereidingswijze

Plakjes bladerdeeg dun bestrijken met roomkaas. Verdeel de zalm over de drie plakjes bladerdeeg. Rol de plakjes bladerdeeg stevig op, boven en zijkanten met ei bestrijken en elk rolletje in 4 snijden op bakplaat en 20 min in de oven bakken. Af laten koelen en serveren.

Serveertip

Maak ze van te voren en laat ze op kamer temperatuur afkoelen en serveer ze wanneer je wilt



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van he_een_feestje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top