1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Tofu Met Varkensvlees

Tofu Met Varkensvlees

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-12-2000

Ingrediënten 12 personen


1 blik met blokjes varkensvlees
2 blokjes tofu ca. 5x5cm
wat bieslook en knoflook

Saus
1 1/2 theelepel sojasaus
1/2 theelepel zout
1/4 kopje water
snufje peper



Geheel China

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1) Haal het vlees uit het blik.1) Haal het vlees uit het blik.
2) Snij de tofu in dobbelsteentjes.1) Haal het vlees uit het blik.
2) Snij de tofu in dobbelsteentjes
3) Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit de knoflook. Voeg het vlees toe en bak eventjes.1) Haal het vlees uit het blik.
2) Snij de tofu in dobbelsteentjes
3) Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit de knoflook. Voeg het vlees toe en bak eventjes.
4) Voeg de tofu toe en de saus en laat op laag gas sudderen. Voeg de bieslook toe wanneer het weer kookt en roer goed. Klaar om te serveren.
4) Voeg de tofu toe en de saus en laat op laag gas sudderen. Voeg de bieslook toe wanneer het weer kookt en roer goed. Klaar om te serveren.
3) Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit de knoflook. Voeg het vlees toe en bak eventjes.
4) Voeg de tofu toe en de saus en laat op laag gas sudderen. Voeg de bieslook toe wanneer het weer kookt en roer goed. Klaar om te serveren.
2) Snij de tofu in dobbelsteentjes
3) Verhit 1 eetlepel olie in een wok en fruit de knoflook. Voeg het vlees toe en bak eventjes.
4) Voeg de tofu toe en de saus en laat op laag gas sudderen. Voeg de bieslook toe wanneer het weer kookt en roer goed. Klaar om te serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hkesta


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hkesta
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top