1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Zalm-bieslookrol

Zalm-bieslookrol

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-12-2000

Ingrediënten 4 personen


250 g zachte roomkaas, plm. 400 g rode zalm uit blik (uitgelekt, vel en graten verwijderd, klein gemaakt), 2 el zure room, 1 el citroensap, 3 gesnipperde lente-uitjes of sjalotjes, 1 tl versgemalen zwarte peper, 40 g pecannoten (fijngehakt), 80 g verse bieslook (fijngehakt)



Heerlijk voorgerecht en o zo makkelijk en snel te bereiden. Ook zeer geschikt voor beginnende koks die toch iets moois op tafel willen toveren. Ik plaats het recept onder de voorgerechten, maar ook bij de borrel smaakt het prima of als onderdeel van een buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereidingstijd is exclusief koeltijd.

Bereidingswijze

Klop in een kom de roomkaas en de zure room met het citroensap glad. Roer er de lente-ui, zalm, peper, pecannoten en een kwart van de bieslook door. Laat een paar uren opstijven in de koelkast.Leg het mengsel op een stuk plasticfolie en maak er een rol van. Rol de zalmrol door de rest van de bieslook en zet hem tot het serveren in de koelkast.Snijd de rol in plakken en leg per persoon 1 plak op een bordje. Geef er crackers of brood bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top