1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Ragout-Driehoekjes

Ragout-Driehoekjes

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-12-2000

Ingrediënten 2 personen


2 Bladerdeegplakjes, Roomboter voor het insmeren v/d bakplaat. Blikje Ragout naar keuze.


Verder heb je nodig


Oven, bakplaat, mesje, bordjes.


Tip:Ragout-driehoekjes i.p.v. Ragoutbakjes!!! Bij toeval verzonnen omdat we geen ragoutbakjes meer in huis hadden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen, de 2 bladerdeegplakjes schuin doormidden snijden, bakplaat invetten.

Bereidingswijze

Bladerdeegplakjes (4 schuine dus) in oven ongeveer 15 min. op 180 graden zetten. Ragout opwarmen.

Serveertip

Ragout op bordjes doen en de per persoon 2 schuine bladerdeeg-flapjes erin steken. Leuk is het te garneren met een takje peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van homringhausen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van homringhausen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top