Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pommes Duchesse Met Knoflook En Spek

Pommes Duchesse Met Knoflook En Spek

Door: ctsijm

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-12-2000

Ingrediënten 10 personen


500 gram aardappels, twee plakjes katenspek, 1 teentje knoflook, 1 heel ei, twee eierdooiers, zout, peper en nootmuskaat


Verder heb je nodig


Spuitzak, etc


Lekker hartig en feestelijk bij het hoofdgerecht of als verjaarsdaghapje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de aardappels goed gaar en zorg dat ze goed droog worden.

Bereidingswijze

Pureer de aardappels met de knoflook en katenspek, Breng puree op smaak met nootmuskaat, peper, ei en eierdooier.

Spuit met de spuitzak hoge rozetten op een bakplaat met vetvrij papier.

Plaat op 180 graden 10 min. in oven

Serveertip

Bij een hartig hoofdgerecht



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top