Rabarber-Monchoutaart

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-12-2000

te gebruiken als nagerecht of als gebak

Deel dit recept

Ingrediënten
1 1/2 rol bisquit
200 gram roomboter
25 gram basterdsuiker
200 gram monchou
0,25 liter slagroom
6 blaadjes gelatine
500 gram rabarber
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

de taartvorm die je gebruikt eerst even beleggen met plasticfolie

Bereidingswijze

de gelatine weken
de rabarber opzetten met weinig water en suiker naar smaak (de water en de suiker uit de losse hand )
als de rabarbet geen stukken meer heeft van het vuur halen en wegzetten
de bisquit met de hand fijnmaken
de boter smelten en door de bisquit doen
dit in een taartvorm doen en goed verdelen over de bodem en goed aandrukken
de slagroom stijfslaan
de monchou even een tik in de magnetron geven
de slagroom en de basterdsuiker bij de monchou doen
dit over de bisquit die in de taartvorm ligt goed utwrijjven
in de koeling zetten
als de rabarber begint te binden door de gelatine dit op de andee massa doen
voor gebruik nog ongeveer 2 uur in de koeling laten

Serveertip

ik heb deze taart nu met rabarber gedan maar met andere vruchten wil dit ook

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten