Kip Tandoori In Tomatensaus

  • Indiaas,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-12-2000
  • Kip Tandoori In Tomatensaus

    Kip Tandoori In Tomatensaus

    Kip Tandoori In Tomatensaus

gemarineerde kipfilet met een subtiel gekruide tomatenaus

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr.kipfilet
3tl. tandooripasta
125 ml. volle yoghurt
1 ui,fijngehakt
1 tnt.knoflook,fijngehakt
1 blik tomaten(375gr.),in kleine stukjes gesneden
2 tl.chilipoeder
2tl.suiker
zout en peper naar smaak
125 ml. slagroom
2eetl. koriander fijngehakt.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grill/grillpan

Voorbereiding

Kipfilets in een platte schaal leggen.De tandooripasta en de yoghurt door elkaar roeren en de kip hiermee insmeren.Afgedekt in de koelkast zetten en minsten 3 uur laten marineren.

Bereidingswijze

de kipfilets in ca.12 min. grillen.
De ui in 2 eetl. boter 3 min.fruiten.De knoflook,tomaten,chilipoeder en suiker toevoegen en onder geregeld roeren ca.6 min.zachtjes laten door koken.Zout en peper naar smaak toevoegen.
Ondertussen de gare kipfilets in stukjes snijden en aan het prutje toevoegen samen met de slagroom en de koriander.Nog een paar minuten verwarmen en dirct serveren.

Serveertip

Lekker met rijst en salade.

Laatste reacties

adriaan001 avatar
adriaan001 14-05-2001

Hartstikke lekker San! Ik heb het twee keer gemaakt en nu is het een van mijn lievelings recepten! :-) Prachtige Smulpagina ook. Haere ra! Jill

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten