1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. fruitschelp de luxe

fruitschelp de luxe

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-12-2000

Ingrediënten 8 personen


250 gram mascarponeroom
1 zakje vanillesuiker
8 gesuikerde bladerdeegschelpen
2 bekers luchtige vanillepudding met kaneel [Mona]
2-3 potjes appelmoescompote
kaneelpoeder


Verder heb je nodig


Papier


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Roer de mascarponeroom los met de vanillesuiker. Knip een ster uit papier en gebruik het papier als mal.

Bereidingswijze

Leg op 8 ontbijtbordjes het vel papier en strooi er kaneelpoeder in, neem het papier weg. Leg op elk bordje een bladerdeegschelp en verdeel de puding erover. Schep op elk een flinke lepel appelcompote. Leg daarop een dot mascarponeroom en stuif er wat kaneel over.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top