Provencaalse Sperziebonen

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-12-2000

Een lekker bijgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg. sperziebonen.
1 eetl. dragonazijn
zout en peper
1 teentje knoflook
100 gr. dobbelsteentjes spek
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pannen.

Voorbereiding

De sperziebonen schoonmaken en beetgaar koken en afgieten. De spek uitbakken.

Bereidingswijze

Roer de spek, samen met de uitgeperste knoflook en de dragonazijn door de sperziebonen.
Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Kan zowel koud als warm gegeten worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten