1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. kokos-rumtruffels

kokos-rumtruffels

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-12-2000

Ingrediënten


100 g pure chocolade
30 g boter
1 eetlepel aroma rum [Baukje]
1 eigeel
40 g geraspte kokos
40 g stemgember op siroop
enkele eetlepels geraspte kokos ter decoratie


Verder heb je nodig


Papieren manchetten
bord


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smelt de chocolade met de boter en de rum au bain marie. Roer hier het eigeel, de geraspte kokos en fijngesneden gember goed doorheen. Zet de massa 30 minuten in de koelkast. vorm ca. 20 kleine balletjes uit de chocolademassa en rol deze door de geraspte kokos op een bord.

Serveertip

Leg de truffels in papieren of metalen manchetten.
Bewaar ze in de koelkast.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top