Couscous A La Joey

  • Marokkaans, Vegetarisch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-12-2000

marokkaans gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 gr couscous, 1kaneelstokje, 1 tk gemberpoeder, 1 tl piment, 1 tl paprikapoeder, 1/2 tl chilipoeder, 2 tl thijm, 2 kleine aubergines, 200 gr wortel, 2 kleine courgettes, 5 tros tomaten, 50 gr. rozijnen, 4 el verse fijngeknipte koriander en 4 el verse peterselie, 2 el olijfolie, versgemalen zwarte peper, champignons, prei, paprika, knoflook, lavas, evt. na- bouillon. Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Je kunt dit veranderen door provencaalse kruiden te gebruiken met komijn en gember

Voorbereiding

Groenten snijden, kruiden snijden,

Bereidingswijze

Voor couscous zie gebruiks aanwijzing op het pak. Groenten in olijfolie lekker bakken, zwarte peper, lavas, thijm, chili, paprika, piment,knoflook, gember en kaneel doe je erbij en laat dit lekker stoven (15 min. evt bouillon erbij wanneer het te droog wordt). Pas later de courgette, rozijnen, tomaat, peterselie en koriander er bij doen. Dit geheel lekker 10 min. laten stoven (evt. wat na- bouillon toevoegen als het te droog is.)

Serveertip

cousous in een schaal met de saus apart, parmezaanse kaas erbij voor de liefhebbers en je hebt een top recept.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten