1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Garnalencocktail
  6. Japanse Garnalencocktail

Japanse Garnalencocktail

  • Mediterraan, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-12-2000

Ingrediënten


Ijsbergsla
kreeftgarnalen(kunnen ook gewone garnalen zijn)
komkommer
wortelen
(japanse) gember
sojasaus
(rijst)azijn
rijstwijn
wasabi
sojaolie
sesamolie
suiker


Verder heb je nodig


Niets bijzonders voor nodig


Gewoon erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de sla, komkommer, wortelen in dunnen reepjes
Snij de gember fijn

Bereidingswijze

Meng de komkommer, sla, wortelen, en gember met de garnalen.
SAUS
Meng 2el sojasaus, 3el rijstwijn, 1 mespunt suiker, 2el rijstazijn, mespunt wasabi, 8el sojaolie, en 1el sesamolie met elkaar.

Serveertip

Schep de groente en de garnalen in een kom en giet hier de saus overheen. Garneer dit met wat peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bath01


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bath01
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top