1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. champignonsaus

champignonsaus

Door: elsjevd

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-12-2000

Ingrediënten


Champignons
creme fraiche
tijm
slagroom
boter
zout peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de champignons, bak ze in de boter met peper zout
doe de tijm erbij naar smaak,
doe de creme fraiche erbij en de slagroom
lekker bij varkenshaas

Serveertip

Als je kipfilet en of verse kruidenkaas en bieslook toevoegt heb je een lekkere pastasaus
ook lenteuitjes zijn erg lekker erbij



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elsjevd
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top