1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Reebiefstuk met oesterzwamsaus

Reebiefstuk met oesterzwamsaus

Door: danielle71

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-12-2000

Ingrediënten 4 personen


4 reebiefstukken a circa 150 gr...5dl karnemelk...zout...peper...75 gr boter..
250 gr oesterzwammen,in stukjes gesneden...1dl rode wijn...1 eetl fijngehakte peterselie..



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de reebiefstukken in een schaal en schenk er de karne melk over..dek de schaal af en laat de biefstukken een nachtje marineren..dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met wat zout en peper..verhit de boter in een koekenpan en bak hierin bij vrij veel hitte de biefstukken 3 minuuten per kant..neem het vlees uit de pan en leg het op een schaal en houd het warm..
bak de oesterzwammen 3 minuuten in de bakboter van de biefstukken...voeg de wijn en de fijngehakte peterselie toe.draai de hitte bron laag en laat de saus 4 minuuten zachtejes koken....schenk de oesterzwammensaus voor het serveren over de warm gehouden biefstukken...



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van danielle71
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top