1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pesto
  6. Tortellini Met Pesto Zalmsaus

Tortellini Met Pesto Zalmsaus

Door: orphan

  • Italiaans, Tussengerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-12-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pakje verse groene tortellina a 250 g. (Koeling grotere supermarkten of traiteur)
zout
anderhalf el pesto genovese (met basilicum)
200 ml creme fraiche schenkbaar (Friesche Vlag)
200 g gerookte zalm, in reepjes van anderhalve cm.
1 tl geraspte citroenschil
30 g rucola, grofgesneden
75 g rucola slamelange (rucola, veldsla, friseesla, radicchio)



Snel, mooi en makkelijk: een warm romig pastagerechtje. P.P. 520 kcal.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de tortellini in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Meng de pesto met de creme fraiche en verwarm deze zachtjes in een grote pan. Laat de tortellini uitlekken en roer ze met de zalmreepjes en de citroenrasp door het pestomengesel. Neem de pan van het vuur en schep de rucola en slamelange erdoor.

Serveertip

Verdeel de pasta over 4 borden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top