1. Home
  2. Recepten
  3. Bitterkoekjes
  4. Bitterkoekjes

Bitterkoekjes

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-12-2000

Ingrediënten


100 gram bittere amandelen - 200 gram zoete amandelen - 600 gram suiker - 1 eiwit



(Macarons)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maal de gepelde amandelen twee keer door de molen met 150 gram suiker fijn. Vermeng ze dan met de resterende suiker en zoveel eiwit tot een vrij slap deeg verkregen is. Spuit nu met een spuitzak met een gladde spuit kleine bolletjes op vetvrij papier welke op de bakplaat ligt. Druk ze met een vochtige doek enigszins plat en bak ze laag in een oven van 200 graden C. in ongeveer een 1/2 uur bruin en gaar. Laat ze op het papier afkoelen en neem ze dan voorzichtig van het papier. Mochten ze toch nog plakken maak dan het papier aan de onderzijde vochtig.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bloempje_g


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bloempje_g
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top