1. Home
  2. Recepten
  3. Bleekselderij Met Pate

Bleekselderij Met Pate

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-11-2000

Ingrediënten


Paar stengels bleekselderij* 150 tot 200 gram pate* 2 el cognac.


Verder heb je nodig


Spuitzak* serveerschaaltje


Lekker borrelhapje dat makkelijk en snel klaar is.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de bleekselderij en snij het groen er af, verdeel e in in stukjes van ca 2 a 3 cm.*
Prak de pate met de cognac tot hij een beetje zacht is en doe het in een spuitzak.

Bereidingswijze

Snijd van de onderkant van de stukjes bleekselderij een heel dun plakje af zodat ze rect blijven staan op het bord. Vul de stukjes bleekselderij met de pate.

Serveertip

Leg eventueel nog een klein plakje radijs op de pate voor de kleur



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van he_een_feestje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van he_een_feestje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top